Uncategorized

Vålerenga Ishockey med klar samfunnstrategi og flere inn på eiersiden

Vålerenga Ishockey er glade for å informere om at Egil Stenshagen, Harald Moræus-Hanssen og Jarle Norman-Hansen kommer inn på eiersiden i klubben. De engasjeres av klubbens sterke samfunnsengasjement. I tillegg har alle tre et stort og mangeårig hockeyhjerte.

– Allerede i 1958 så jeg nesten alle kampene i VM som da ble arrangert på Jordal, sier Stenshagen.

– Vi er veldig glade for å få dem inn på eiersiden. Deres kunnskap og nettverk er en stor hjelp på veien tilbake til Nye Jordal Amfi, sier en fornøyd Daglig Leder Morten Sandø.
Vålerenga har over de siste årene utviklet en klar strategi for å øke sitt samfunnsengasjement i Oslo. I den anledning har de inngått samarbeid med kreftforeningen, mobbeombudet og Right to Play.

– I tillegg har vi utviklet konseptet «Godt Nabolag» fortsetterSandø. Vi vil at Vålerenga Ishockey og Nye Jordal Amfi skal være et sentralt nav for opplevelse, miljø og samhold for «nabolaget Oslo». Det er definert en rekke aktiviteter og tiltakfor å gi noe tilbake til lokalsamfunnet, men vi er avhengig av de rette samarbeidspartnerne for å få trykk på prosjektet. Her har vi en god dialog med Oslo Kommune med utgangspunkt iNye Jordal Amfi.

– Vi ønsker å støtte klubben i deres visjon og gjennom dette gi noe tilbake til samfunnet. Verdiene Vålerenga Ishockey står for er noe vi og mange med oss kan identifisere seg med og vi gleder oss derfor til å gi et lite bidrag til at Vålerenga skal lykkes med å realisere sitt samfunnsprosjekt, sier Egil Stenshagen på vegne av de nye aksjonærene.

Styreleder Thomas J. Fjell uttaler:

– Utsettelsene av nye Jordal Amfi har dessverre medført at Vålerengas økonomi har blitt sterkt skadelidende som følge av reduserte inntekter og økte kostnader. Uklarheten rundt når den nye hallen blir ferdigstilt har også medført stor usikkerhet rundt vårt fremtidige finansieringsbehov. Dagens aksjonærer har vist et stort engasjement for Oslo og klubben gjennom deres økonomiske bidrag over mange år og vi er derfor veldig glade for at den økonomiske byrden det er å drifte en hockeyklubb i Norge nå kan deles på flere aksjonærer. Vålerenga vil fremover fortsette å ha fokus på sterk økonomistyring og kostnadskontroll.

Share