Uncategorized

Det er en glede å kunne meddele at vi endelig har fått klart en ny to-års samarbeidsavtale med Stolt bemanning

STOLT er en markedsutfordrer som på få år har gått fra å være liten aktør, til en av de største aktørene i markedet innen våre fagområder. Vi vektlegger ryddighet i alle ledd og et godt sosialt miljø. I STOLT gjør små og store superhelter et solid stykke arbeid – hver eneste dag! Vi i STOLT brenner for utvikling, engasjement, arbeidsglede og etterlever en “No bullshit policy”www.stoltbemanning.no

– Det å få med Stolt bemanning videre som en av våre hovedsamarbeidspartnere er utrolig deilig. Stolt er en viktig samarbeidspartner. Ikke bare som en økonomisk bidragsyter, men også som en aktiv partner i vårt bedriftsnettverk. Stolt er en veldig aktiv partner i vårt sponsornettverk, og det at de nå går på en ny to-års avtale gir oss signaler på at nettverket fungerer som det skal.  Det at de også flytter sine hovedkontorer fra sentrum og opp til Helsfyr er gledelig, da det blir enda større forankring og nærhet mellom Stolt og oss i Vålerenga sier Glenn Jensen, markedssjef i Vålerenga Ishockey.

Stolt bemanning forteller at de er veldig fornøyd med samarbeidet med Vålerenga Ishockey frem til nå, og at de bruker nettverket aktivt. Når de nå flytter hovedkontoret til Helsfyr, ser Stolt bemanning frem til å komme enda tettere på laget og miljøet.

– Vi gikk inn i dette fordi vi ønsket å være med Vålerenga Ishockey inn i ny storstue og forhåpentligvis til en ny triumf.  Som kommersiell aktør ser vi en stor merverdi i å få være med på reisen med å bygge nye Vålerenga Ishockey, svarer  salgssjefen i Stolt bemanning, Thomas Larsen, på spørsmål om hvorfor de forlenger samarbeidsavtalen.

Som Hovedsamarbeidspartner forventer Stolt bemanning et tett samarbeid med klubb og nettverk.

– Sponsornettverket er virkelig spennende og har så langt båret gode frukter. Vålerenga og Stolt deler verdisyn og vi liker det voksende samfunnsengasjementet i klubben. Dette kommer til å være minst like viktig for oss som den kommersielle biten av avtalen, sier Larsen. 

Stolt har nå skrevet en lengre avtale. Er det viktig for dere å vise Vålerenga og supporterne at dere er med dem på hele veien tilbake til Jordal Amfi ?

– Definitivt! Stolt ønsker fortsatt å være med inn i nye Jordal og se laget ta hjem bøtta.

Share