Uncategorized

Det er ikke bare a-laget som er godt i gang med oppkjøringen

U21 er godt i gang med hardkjøret, og etter doble ispass og fyspass, rundet U21-gutta uka av med teambuilding i Nordmarka. I dag retter de nesa sydover til Danmark, der Vålerenga U21 skal ha treningssamling og spille kamper mot Rødovre og Gentofte.

– Vi er fornøyde med at vi får til dette. Sporten er i konstant utvikling, og vi mener det både er viktig og nødvendig at vi bidrar til å gi våre egne talenter flere impulser og et bredere erfaringsgrunnlag, sier u21s hovedtrener, Frikk Juell.

Bare tre dager etter hjemkomst fra Danmark skal unggutta reise på en ny treningsleir, men da til Kongsvinger.

– Ja, det stemmer. Vi hadde samling der i fjor som var svært vellykket. De har fine treningsfasiliteter, og et bra første divisjonslag. Vi skal bo på skole, så det blir fire intensive dager med treninger, kamper, hvile, spising og en hel del moro.

Share