Uncategorized

Signerninger, strippestraffer og god stemning oppsummer denne uka

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Vi begynte denne uka med hele tre resigneringer. Brede Csiszar har skrevet under for to nye år, Axel Eidstedt og Joachim Sommer Nielsen for ett år hver. Deretter ble det klart at Martin Røymark blir med oss de tre neste sesongene. Landslagsveteranen signerte med Vålerenga mandag, samme dag som gutta tok sine første skøytetak for sesongen.

Med disse signeringene begynner laget virkelig å ta form. Flere rutinerte og etablerte spillere fortsetter. I tillegg har det kommet forsterkninger som blant annet Martin Røymark, Mats Trygg, Villiam Strøm og Kalle Ekelund.

Det er et spennende lag som entret isen til første offisielle istrening i Ungdomshallen tirsdag. Med åpne dører, kunne alle som ville ta turen for å få en sniktitt på årets lag, men det var de mye omtalte strippestraffene som fikk mest oppmerksomhet.

Medieoppmerksomhet
I ekte Vålerenga-tradisjon ble istreningen avsluttet med strippestraffer, der spillerne må ta av ett plagg for hver gang de ikke setter en straffe. Scorer de, er det ferdige og kan se på de som blir igjen. Martin Laumann Ylven var kanskje den i hele hallen som koste seg mest over andres straffebommer. Det ble til slutt nykommerne, Petter Grønstad og Villiam Strøm som begge endte med rumpa bar foran flere hundre publikummere. Sistnevnte har fått mye medieomtale etter tirsdagens trening.

VGTV var tilstede og streamet live fra treningen med Glenn Jensen som reporter. De la også ut en kort oppsummering av strippestraffene, som du kan se her.

TV2 var også på plass i Ungdomshallen. Her kan du se deres sak fra treningen, med intervjuer av flere spillere og Roy Johansen.

Dagbladet publiserte en artikkel fra tirsdagens trening, med en naken Villiam Strøm som toppbilde.

Men det stoppet ikke der. Vålerengas tradisjon med strippestraffer har fått oppmerksomhet også i utlandet, og Villiam Strøm har prydet sportssidene i våre naboland. Norska nakenchocken: “De fick se det de kom hit för” var tittelen på artikkelen i svenske Aftonbladet. I danske Ekstrabladet var tittelen; Topklub i skør tradition: Iskold strip foran publikum.

God stemning
Ungdomshallen har fått et lite løft i løpet av sommeren, men alt var ikke helt på plass til første istrening. Kiosken er under oppussing, og fikk ikke servert forfriskninger de til 400-500 tilskuerne som hadde tatt turen til Ungdomshallen tirsdag. Da stilte Klanen opp med en overraskelse til både publikum og spillere etter trening, og serverte pølser og brus til alle utenfor hallen.

Utenfor Ungdomshallen ble det også tid til mingling, der de fremmøtte fikk snakke litt med nye og gamle spillere, samt ta bilder med gutta. Det var god stemning både under og etter tirsdagens trening, og iskrigerne koste seg minst like mye som publikum i Ungdomshallen.

Tusen takk til Klanen for pølsefesten, og ikke minst tusen takk til alle dere som tok turen og gjorde dagen helt super.

Forlenget partnerskap
I tillegg til at flere spillere har signert denne uka, har også to samarbeidspartnere forlenget sine samarbeid med klubben. SponsorLink og Rett Bygg AS har begge blitt enige om å forlenge med tre år.

Nå er første uka med istrening over, og det nærmer seg sakte, men sikkert sesongstart. Søndag 12. august klokka 17.00 spiller gutta sin første treningskamp for sesongen. Motstander i denne matchen er Frisk Asker og kampen spilles i Ungdomshallen, men før den tid skal våre iskrigere ut og måle styrke mot de andre lagene i GET-ligaen under årets Ironman.

Til slutt avslutter vi uka med nok en god nyhet. Jonas Oppøyen har også forlenget sin kontrakt med klubben. Fredag ble han klar for en ny sesong i Vålerenga.

– Jeg går nå inn i min ellevte sesongen med a-laget, og har mange sesonger igjen i meg der jeg håper jeg fortsatt kan bidra til laget, sier Oppøyen.

 

 

Share