Uncategorized

Rett Bygg AS kom inn som ny sponsor i fjor, og har vært såpass fornøyde med samarbeidet, at de nå velger å gå inn på tre nye år som samarbeidspartner

Rett Bygg AS ble stiftet mars 2012, og har siden oppstart drevet med rehabiliteringsarbeider innenfor bygg og anleggsbransjen. Kundemassen er i hovedsak proffmarkedet, herunder privat og offentlig. Markedsområde er hovedsakelig Oslo og Akershus men også ellers på Østlandet. – www.rettbygg.no

– Vi er veldig fornøyde med å få avtalen med Rett Bygg AS på plass. Ikke bare forlenger de sitt engasjement, men de øker også avtalesummen år for år fremover, noe som sikrer oss kontinuitet i sponsorinntektene. Det er en pekepinn for oss at vi gjør ting riktig, da nye sponsorer ønsker å forlenge samarbeidet sitt, slik Rett Bygg AS gjør nå. Så vi gleder oss veldig til å fortsette på veien tilbake mot toppen sammen med Rett Bygg AS som en av våre viktige samarbeidspartnere, sier Glenn Jensen, markedssjef i Vålerenga Ishockey.

Share