Uncategorized

21-åringen føler seg hjemme i Vålerenga

Foto: Jarl-Erik Sandberg 

– Jeg fortsetter her fordi fordi jeg føler meg hjemme i Vålerenga og trives veldig godt både på og utenfor isen. Har vært i Vålerenga i mange år nå, og det kan godt bli mange flere, sier Colin Spaberg Olsen.

Fredag signerte han ny kontrakt med klubben for den kommende sesongen. Fra han kom til Vålerenga fra Manglerud Star i 2011, har han gått gradene oppover og etterhvert etablert seg godt på a-laget. Nå fortsetter han altså i klubben han har blitt så glad i.

På vei inn mot en ny epoke i klubbens historie, med ny arena og en ny satsning både på og utenfor isen, er det ingen tvil om at dette er en reise Colin Spaberg Olsen ønsker å være med på. Laget er blitt forsterket før den kommende sesongen og Colin ser frem mot en ny og lovende sesong for hovedstadslaget.

– Synes laget ser bra ut. Har fått inn noen bra spillere, så vi går inn i en spennende sesong nå. Jeg gleder meg til å få startet på is igjen!

 

 

Share