Uncategorized

Svar på noen enkle spørsmål, og du kan vinne billetter til hockeykamp på Ullevaal Stadion

Get-ligaen ønsker hele tiden å ha god kontakt med sine supportere og publikum, og det er viktig for oss å høre på din mening. Vi sender derfor i disse dager ut en undersøkelse til hele Hockey-Norge. Vi håper at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette for at vi skal kunne utvikle Norsk Hockey videre til glede for alle.

Undersøkelsen vil ta i underkant 10 minutter.

Vi trekker også ut en vinner som vil vinne fire billetter til årets store ishockeykamp mellom Henke og Zucca 11. august 2018 på Ullevål. En kamp mellom to kjendislag fra Sverige og Norge. Den 11. august kan du altså sitte i shorts på Ullevaals tribuner og bli underholdt med topp ishockey som også blir krydret med kjendiskamp og annen moro.

Undersøkelsen er anonym, frem til du eventuelt velger å delta i trekningen om billetter.»

 

Ta undersøkelsen her

 

 

Share