Uncategorized

– Vi ser frem til å starte det vi tror blir en tøff, tett og bra kvartfinaleserie.

Foto: Kenneth Myhre / Myhremedia

Etter guttas seier over Lørenskog i siste seriekamp tirsdag kveld, var det ingen tvil om at u20-gutta så frem til å endelig starte sluttspillet. De måtte vente til i dag med å finne ut hvem de skal møte i kvartfinalen. Vålerenga endte til slutt på tredjeplass i serien, og de to lagene det stod mellom i trekningen var Manglerud Star og Storhamar.

Frikk Juell. Foto: Kenneth Myhre.

– Vi snakket litt om det internt i laget i forkant av trekningen. Og det var egentlig ikke sånn at vi ønsket det ene laget noe mer enn det andre. Det sto mellom to bra lag, og det ble Storhamar vi skal møte. Vi har hatt fem jevne oppgjør mot Storhamar tidligere i år, og vi ser frem til å starte det vi tror blir en tøff, tett og bra kvartfinaleserie, sier u20s hovedtrener, Frikk Juell.

Første kvartfinale spilles onsdag 4. april i Ungdomshallen på Jordal. Til tross for at det nå er påske, blir det ikke mye fri på Vålerengas unggutter. De skal jobbe og trene godt i forberedelsene til sluttspillet.

– Vi kommer til å trene bra gjennom påsken, samt sørge for at gutta får tilstrekkelig med hvile. Vi trenere kommer til å jobbe med video, både på motstander og eget lag. Også blir blir det selvfølgelig å forsterke det vi selv står for som lag.

Kjenner dere på ekstra nerver nå inn mot sluttspillet?

– Man er alltid litt ekstra spent før sluttspillet, men det er positivt. Det er sånn det skal være. Vi må bare sørge for å forberede oss godt, også gleder vi oss til å sette i gang med sluttspillet, avslutter Juell.

I kvartfinalen spilles det best av tre kamper. Vålerenga er høyest rangert etter plasseringen i serien og starter med å spille første kamp på hjemmebane. Kampene spilles  onsdag 4. april på Jordal, fredag 6. april på Hamar, og eventuelt søndag 8. april igjen på Jordal.

Ta turen og støtt de unge iskrigerne etter påske!

 

Her er hva Lars Erik Francke-Enersen og Herman Plogås hadde å si etter tirsdagens serieavslutning på Jordal.

Share