Uncategorized

…vi takker dere for alle bidrag som hjalp oss med å hjelpe dem

Da vi startet kampanjen for å hjelpe lille Elliot med Dravet Syndrom og familien med å samle inn penger til ny medisin, satt vi som mål om å nå 21 000 kroner. Det er summen for én måneds forbruk av den nye medisinen. En medisin som ikke dekkes av staten. Målet var å nå dette beløpet mens Vålerengas iskrigere spilte kamp mot Kongsvinger i Furuset Forum.

Les mer om Elliot her

Innsamlingen gikk over all forventing. Allerede etter 24 timer nådde vi målet om 21 000. Bidragene fortsatte å strømme inn. Vålerengas supportere viste hvor flotte de er, donerte gavmildt fra egen lomme og spredde budskapet videre.

Det tok ikke lang tid før kampanjen for #TeamElliot hadde spredd seg til samtlige av Get-ligaens supportere. Da viste hockeynorge at vi står sammen om de viktige tingene. Rivaleri og konkurranse legges til tribune og is. Alle gikk sammen for en god sak. Dette skapte et enormt engasjement, som også TV2 fikk med seg.

Kampen mot Kongsvinger, da vi egentlig hadde hatt som mål om å nå 21 000, var TV2 på plass og lagde en reportasje fra innsamlingen. De var også i Kongsvinger og besøkte Elliot og familien. I forkant av kampen endret vi målsettingen og siktet mot 100 000 kroner inn på Spleis-kontoen. I løpet av denne kvelden, nådde vi også dette målet.

I tillegg til kampanjen på Spleis, donerte u20-laget tre drakter som de auksjonerte bort til inntekt for Elliot. Vålerengas u9-lag solgte lodd i Furuset Forum og donerte inntekten fra loddsalget til Elliot. Hockey Mot Kreft solgt pucker til puckkast-konkurranse, også de donerte inntekten til #TeamElliot.

Til sammen donerte 845 stykker penger til #TeamElliot via Spleis.no.

Vålerenga Hockey er stolte over å kunne formidle at familien Egnersson nå har fått inn 144 252 kroner på konto! Tusen, tusen takk til alle som har bidratt. Dere er rett og slett fantastiske. Både vi og #TeamElliot er takknemlige for deres gavmildhet.

Nå ønsker vi Elliot lykke til med testing av sin nye medisin, og håper at hverdagen blir bedre for både ham og familien i tiden som kommer.

Ønsker du å bidra til #TeamElliot, kan du kjøpe armbånd, lue eller t-skjorte fra familien. Det kan du gjøre ved å ta kontakt via deres profil på Facebook eller Instagram.

Elliots mamma, Charlotte Egnersson skriver også blogg der du kan holde deg oppdatert på hvordan det går med Elliot og familien. Bloggen finner du her.

 

Share