Uncategorized

Etter kvartfinalekampen i Furuset Forum kan du møte Iskrigerne

Foto: Sofie Fraser

Lørdag 3. mars klokka 18.00 tar Vålerenga i mot Lillehammer til den andre kvartfinalekampen i sluttspillet. Etter kampslutt kommer gutta opp til VIPen for å hilse på publikum.

Lad opp telefonen sånn at du får tatt en selfie eller to. Ta på eller med deg det du ønsker å få signert, eller kjøp med deg skjerf, lue eller caps under kampen og få den signert under møtet. Et godt tips er å ta med seg egen tusj, da vet du at den sitter som den skal.

På isen er gutta tøffe og rå, men utenfor isen er de en gjeng trivelige karer som synes det er hyggelig å hilse på dere også. For at det skal bli en best mulig opplevelse for alle, husk at det er mange barn som ønsker å hilse på sine helter, vis hensyn til dem og la de små gå først.

Billetter til kampen finner du her

Under lørdagens kamp og “Møt dine helter” vil det være noen fotografer til stede for å ta bilder av både dere og spillerne. Gi derfor tydelig beskjed om du ikke ønsker å bli fotografert. Barn under 16 år trenger tillatelse fra foreldre/foresatte for at bildene kan publiseres. 

Share