Uncategorized

#TeamElliot har skapt et enormt engasjement

Vålerengas supportere har engasjert seg stort i saken om Elliot, og etterhvert engasjerte det supportere fra alle Get-ligaens klubber og mer. Pengene har rast inn, og det la også TV2 merke til. Søndag var de på plass i Furuset Forum og lagde en reportasje om #TeamElliot. Spleis-kontoen skulle egentlig avsluttes mandag, men pengene fortsetter å strømme inn og fortsetter derfor til fredag.

Lille Elliot er to år gammel og lider av det sjeldne Dravet Syndromet. Vi ønsket å hjelpe familien med å samle inn penger til medisiner til Elliot. 21 000 kroner var målet. Det er hva medisinen koster i måneden og var beløpet vi siktet mot å samle inn til Elliot og familien til søndagens kamp mot Kongsvinger. En Spleis-konto ble satt opp forrige onsdag. Allerede samme dag hadde vi nådd målet om 21 000 kroner. Før Kongsvinger-kampen var det kommet inn hele 80 000 kroner. Nesten fire ganger så mye som vi siktet mot. Da vi så hvor mye penger som hadde kommet inn, klinte vi til og økte målet fra 21 000 til 100 000 i løpet av søndag. Det målet nådde vi!

Les mer om Elliot her

Det er virkelig rørende å se hvordan folk har engasjert seg. U20-laget donerte bort tre drakter de auksjonerte bort til inntekt for Elliot og familien. Under søndagens kamp var som vanlig også et lag fra bredden på plass for å selge lodd. Vålerengas 2009-lag valgte denne gangen å gi inntektene fra loddsalget til #TeamElliot. Familien solgte t-skjorter, luer og armbånd under kampen, og overalt på tribunen kunne man se tilskuere med effektene på.

Under tirsdagens serieavslutning var Hockey Mot Kreft til stedet og hadde puck-kastekonkurranse i andre pausene. Pengene de fikk inn for salget av pucker, et beløp på 5000 kroner, valgte de å donere til #TeamElliot. Nå har nærmere 140 000 kroner kommet inn på Spleis-kontoen.

Etter søndagens TV2-reportasje og -artikkel om Elliot og familien, har saken nådd ut til fler og derfor forlenger vi nå tiden for Spleisen frem til fredag. Du kan fremdeles bidra til å hjelpe oss med å hjelpe dem. Se saken på TV2.no

Klikk her for å gå til Spleis-kontoen

Tusen takk til alle som har bidratt så langt. Vi kommer tilbake med det endelig resultatet når Spleisen er avsluttet.

Share