Uncategorized

Nå blir det tett mellom matchene fremover

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Etter OL-oppholdet starter Get-ligaen igjen førstkommende søndag. To seriekamper gjenstår før sluttspillet settes i gang. Vålerenga skal spille de to siste kampene på hjemmebane i Furuset Forum. Motstanderne er Kongsvinger Knights og Lørenskog. Begge kampene blir noe utenom det vanlige.

To år gamle Elliot. FOTO: Privat

Søndag 25. februar klokka 17.00 tar gutta i mot Kongsvinger i Forum. I forbindelse med denne kampen, skal vi ha en innsamlingsaksjon for Elliot. Elliot er bare to år gammel og lider av en sjelden sykdom – Dravet Syndrom. Det har vært prøvd ut ulike medisineringer av Elliot uten hell. Nå har den lille gutten fått godkjent bruk av en ny medisin i Norge, men denne medisinen dekkes ikke staten, noe som byr på store økonomiske utfordringer for familien på fem. Vålerenga ønsker å være en del av #TeamElliot og setter derfor fokus på ham og Dravet Syndrom under søndagens kamp. Vi håper dere vil hjelpe oss hjelpe dem.

Tirsdag 27. februar klokka 19.00 tar Lørenskog turen til hovedstaden for å spille den aller siste seriekampen. Med så få kamper igjen, er det ikke mange lag som har mye annet enn heder og ære å spille for. Det er ikke tilfelle for Lørenskog. Før de to siste kampene ligger Lørenskog som nummer åtte på tabellen, men det er bare ett poeng ned til Stjernen på niende. Det er åtte lag som skal til kvartfinale. Lagene på niende- og tiendeplass må ut i kvalik. Tirsdagens kamp kan det derfor bli en skjebnesvanger match for gjestelaget, og Vålerenga kan ende opp med å sende Lørenskog ut i kvalik.

Billetter til de to siste seriekampene finner du her

Allerede torsdag 1. mars starter kvartfinalene. Motstander er fremdeles ukjent, men med stor sannsynlighet møter Vålerenga enten Lillehammer eller Frisk Asker. Blir det Frisk, møtes de to lagene i kvartfinalen for femte år på rad.

I sluttspillet spilles kampene annenhver dag, annenhver hjemme og borte. Det spilles best av sju – først til fire seiere. Laget som er øverst rangert, altså lagene blant topp-fire, har hjemmebanefordel. De starter kvartfinalene på hjemmebane og skulle serien av kamper gå til sju, får de også den siste kampen hjemme. Vålerenga ligger som nummer seks på tabellen, med mulighet for å best bli nummer fem. Det betyr at Oslos iskrigere spiller første kvartfinalekamp på bortebane.

Lørdag 3. mars spilles kvartfinalekamp nummer to i Furuset Forum. Motstander er som kjent ukjent, men en ting er sikkert denne lørdagen er at det blir et gjensyn med møt dine helter etter matchen.

Onsdag 7. mars er det igjen match i Forum. Dette blir den fjerde kvartfinalekampen, og det må minimum spilles fire kamper før det kan avgjøres hvilket lag som tar seg videre.

Står det 2-2 i kamper mellom lagene etter de fire første, blir det garantert også en hjemmekamp søndag 11. mars. Billettinformasjon for kvartfinalene kommer.

I sluttspillet er det vinn eller forsvinn. Laget som vinner fire kamper i kvartfinalen tar seg videre til semifinale. For det tapende laget er sesongen over. Har du snakket om å ta deg en tur på match, men ennå ikke fått tatt turen denne sesongen, er det nå det gjelder. Inviter gjerne med deg venner og familie du kan dele opplevelsen sammen med.

Share