Uncategorized

Ble skadet i kampen mot Lillehammer torsdag

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Thomas Olsen måtte bæres av isen under torsdagens kamp i Kristins Hall, etter at han brakk ankelen i rundvantet. Det var ikke vanskelig å se at unggutten hadde det vondt, og legen på isen var rask med å signalisere at han trengte hjelp til å fraktes av isen.

Bruddet i ankelen var ikke et pent brudd. Natt til fredag ble 22-åringen operert. Operasjonen var vellykket, men dessverre kommer også beskjeden om han ikke får spilt flere kamper denne sesongen. En trist beskjed å få for laget, supportere og ikke minst Olsen selv.

Etter Lillehammer-kampen lå han som nummer tre på poenglista til Vålerenga. 15 scoringer og 12 assister produserte Olsen for Vålerenga denne sesongen.

Ønsker han god bedring og gleder oss til å se han tilbake på is til høsten igjen.

Også Rasmus Juell er ute med brudd i benet, men bruddet han hans er pent og han ventes å være klar til spill igjen etter OL-oppholdet.

Share