Uncategorized

Juell blir ute en stund fremover, men to andre er snart tilbake

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Det var i kampen mot Sparta torsdag, at Rasmus Juell pådro seg et brudd i benet. Som en ekte iskriger, kastet han seg ned og blokket et av Spartas skudd, det førte dessverre til et brudd for 26-åringen. Bruddet skal være relativt pent, og Juell satser på å være tilbake allerede etter OL-oppholdet.

Før det blir et opphold i Get-ligaen under OL i Pyeongchang, skal det spilles tre matcher. Borte mot Lillehammer, hjemme mot Stjernen og borte mot Stavanger.

Andreas Stene, som har vært ute med skade siden starten av november, sikter mot å få spilt minst én av de matchene før oppholdet. Fabian Gunnarsson har vært ute med skade i tre uker, etter at han pådro seg en smell i matchen mot Stavanger. Også han regner med å være tilbake før OL-oppholdet.

Share