Uncategorized

Det er fremdeles noen plasser igjen på bussene til Fjellhallen

For andre gang denne sesongen skal det spilles hjemmekamp på Gjøvik. Igjen er det erkerival, Storhamar som er motstander. Forrige gang lagene møttes, chartret Klanen et tog. Denne ganen settes det opp busser for å frakte supporterne til Fjellhallen.

Bussene som kjører til Gjøvik er:
VIF Support
Ultrasbussen
Bohembussen

Å reise med bussene koster 200 kroner på lørdag. Det er fremdeles ledige plasser på Bohembussen. Billetter kjøpes i Sjappa – eller påmelding på sms til Robin Grov på 41 74 82 63. Avreise fra Bohemen kl. 13:15.

Mer om bussene finner på klanen.no

Billetter til kampen kan du kjøpe her
ENGA Romerike ønsket også å kjøre til Gjøvik, men det var dessverre ikke mange nok som viste interesse denne gangen.

 

Share