Uncategorized

Gutta får en pangstart på det nye året

Da har vi kommet inn i et nytt år. Godt nytt år, alle sammen. 2018 er et OL-år, og det fører til at sesongens kampprogram til tider blir tettere enn vanlig. I januar skal det spilles hele ni matcher, hvorav fem på hjemmebane.

Hjemmekamper i januar: 
Torsdag 4. januar: Første match ut er mot Lillehammer førstkommende torsdag, klokka 18.30 i Furuset Forum. En viktig match, en så kalt sekspoengs-kamp, der det blir like viktig å hindre motstanderen fra å ta poeng, som det er å ta poeng selv. Lillehammer ligger på fjerdeplass på tabellen, Vålerenga på femte. 12 poeng skiller lagene, men Oslos iskrigere har en kamp mindre spilt.

Billetter til Lillehammer-kampen finner du her

Tirsdag 9. januar: Stavanger Oilers kommer på besøk til Furuset Forum for andre gang denne sesongen. Lagene har møttes tre ganger og Vålerenga har gått seirende av isen alle tre gangene. Nå går gutta inn for fire av fire mot siddisene. I likhet med oppgjøret mot Lillehammer, er også Vålerenga tabellplasseringen en viktig faktor i denne kampen. Stavanger ligger nå på sjetteplass, plassen bak Vålerenga. Etter at begge lag har spilt 31 matcher, skiller det kun fire poeng.

Billetter til Stavanger-kampen finner du her

Lørdag 13. januar – Gjøvik Olympiske Fjellhall: For andre gang denne sesongen skal det spilles en skikkelig storkamp på hjemmebane i en annen by. Vålerenga tar i mot Storhamar til match i Fjellhallen. Første gang lagene møttes i denne arenaen var sesongåpningen. Storhamar fikk med seg tre poeng, etter en tett og spennende match. Storhamar har så langt vunnet samtlige oppgjør mot Vålerenga i sesongen. Dette blir siste mulighet for oslolaget til å slå erkerivalen i serien. Når pucken droppes klokka 16.00 denne lørdagen, vil et tent og revansjelystent Vålerenga stå klare til kamp. Det er duket for nok en hockeyfest på den “riktige” siden av Mjøsa. Dette vil du ikke gå glipp av! Mer informasjon om billetter til kampen ser du her

Billetter til Storhamar-kampen i Fjellhallen finner du her

Søndag 21. januar: Frisk Asker vender tilbake til Furuset Forum for å spille sesongens siste seriekamp mot Vålerenga. Etter å ha møttes fire ganger, står det 2-2 i kamper mellom lagene. Vålerenga møtte Frisk til sesongens romjulskamper, og gikk seirende av isen i den første matchen. Det gikk ikke lite bra i den andre, da stakk Frisk av med alle tre poengene, noe gutta absolutt ikke var fornøyde med. Når de nå skal møte Frisk Asker i Forum igjen, skal de reise kjerringa og krige for tre viktige poeng.

Billetter til Frisk Asker-kampen finner du her

Søndag 28. januar: Siste hjemmekamp i årets første måned, er mot Manglerud Star. Det skal spilles et skikkelig byderby – kampen om Oslo. Etter at MS hadde vunnet de to første byderbyene, våknet Vålerenga og slo tilbake. Det står nå 2-2 i kamper også mellom disse lagene, etter at gutta vant 1-4 i garasjen i siste match før jul. Nå skal det avgjøres hvem som er best i by´n. Vålerenga har vært storebror i mange år, men Manglerud Star er ikke enkle å møte. Det må jobbes hardt fra start om gutta skal slå Manglerud Star i tredje kamp på rad.

Billetter til Manglerud Star-kampen finner du her

Det begynner å dra seg til serien. Vålerenga har som mål å komme seg opp til fjerdeplass før sluttspillet setter inn. Klarer de det, får de hjemmebanefordel i sluttspillet. Etter å ha hatt en trøblete start på sesongen, har gutta kommet sterkere utover i sesongen. Nå kommer viktige kamper på rad og rekke. Samtidig som gutta har prestert bedre på isen utover i sesongen, har tilskuerantallet i Forum vært økene. Det er moro både for spillere og tilskuere. Møt opp og støtt Oslos iskrigere i kampene som kommer.

Bortekamper i januar:
Søndag 7. januar klokka 17.00: Stjernen – Vålerenga i Stjernehallen
Torsdag 11. januar klokka 18.30: Kongsvinger – Vålerenga i Kongsvinger Ishall
Torsdag 18. januar klokka 18.30: Lørenskog – Vålerenga i Lørenskog Ishall
Torsdag 25. januar klokka 18.30: Sparta – Vålerenga i Sparta Amfi

 

Share