Uncategorized

Lørdag 13. januar tar Vålerenga i mot Storhamar i Gjøvik Olympiske Fjellhall

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Nå kan du sikre deg billetter til den kommende hockeyfesten. Første seriematchen ble spilt mot Storhamar i Gjøvik Olympiske Fjellhall. Det ble en spennende kamp med en kjempefin ramme rundt. Forrige match i Fjellhallen kunne by på det meste. Det eneste som manglet var en Vålerenga-seier. Nå får gutta mulighet til å ta revansje i Fjellhallen.

Bortsett fra resultatet av matchen, hadde gutta en fin opplevelse sist gang, og med flere gode tilbakemeldinger fra også andre, ble det bestemt at det skulle arrangeres nok en match i Fjellhallen. Forrige uke kom beskjeden om at kampen 14. januar, flytter både dato og arena.

Til sesongåpningen i Fjellhallen ble det satt opp flere busser, Klanen chartret også et tog. Vi håper at mange igjen tar til Gjøvik og deltar på en skikkelig hockeyfest. Med en flott arena, langt inne i fjellet og en klassiker av en kamp på isen, kan det ikke bli annet enn nettopp en hockeyfest.

Det ventes mye folk både fra Oslo og Hamar for denne kampen. Da kan det være greit med litt informasjon om fordeling av felt i Fjellhallen.

Storhamar har fått tildelt feltene G, F og E. Vålerenga har felt A og B. Felt C, D, H, I og J er nøytrale.

Vi ber derfor om at fordelingen av feltene respekteres, og at supportere fra begge lag kjøper billetter til feltene de er blitt tildelt. Supportere fra Storhamar vil bli bortvist fra Vålerengas felt.

De nøytrale feltene er åpne for alle.

Se klassikeren, Vålerenga – Storhamar i Fjellhallen lørdag 13. januar klokka 16.00.

BILLETTER KJØPER DU HER

Sesongkortet gjelder også i Gjøvik Olympiske Fjellhall. Sesongkortinnehavere kan løse inn billett i Sjappa fra torsdag 21. desember til tirsdag 9. januar. 

 

Share