Uncategorized

Vålerenga tar i mot Sparta i Furuset Forum søndag klokka 17.00

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Gutta har virkelig levert i det siste. Med sju strake seiere og seier i ni av de siste ti, er gutta i en god flyt. Nå skal de jakte sin åttende strake seier når serietoer, Sparta kommer på besøk.

I julens gode ånd, blir det en litt annerledes match. Vålerenga er stolte Right To Play-ambassadører og vi ønsker i denne kampen i sette fokus på Right To Play og deres arbeid med utdanning av barn.

Gutta donerer 1000 kroner fra lagkassa for hver scoring i denne matchen. Pengene fra denne kampen vil gå rett til Right To Plays arbeid for å bedre skolehverdagen for barn på Gaza. Dere kan også være med å donere penger til Right To Play. Alle som vippser over 100 kroner til 3000 innen mandag, er med i trekningen i en klokka fra Tissot.

Right To Play er en internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å bedre barns skolehverdag i utviklingsland, gjennom fokus både på utvikling av lærere og barns fysiske og sosiale skolemiljø. Les mer om Right To Play

Billetter til matchen finner du her

Kaptein, Brede Csiszar var tilbake da Vålerenga slo Kongsvinger 7-1 torsdag. Men en back mangler i troppen, Joachim Sommer Nielsen spiller u20-VM og er derfor ikke med.

Klanen lager hockeyfest søndag, og setter opp gratisbusser fra Øst til Furuset Forum.

Som nevnt donere gutta 1000 kroner per scoring. Du kan være med å tippe hvor mange scoringer det blir på vår Facebook side fra søndag klokka 15.00.

Share