Uncategorized

Vålerenga skal igjen ta i mot Storhamar i Fjellhallen

Foto: Fredrik Hagen / Hagenfoto

Sesongen 2017/2018 fikk en pangstart med et forrykende oppgjør mellom erkerivalene i Gjøvik Fjellhall. Dessverre ble det ikke seier til Oslos iskrigere, men matchen ble spennende. Begge lag leverte på is, og begge lags supportere leverte på tribunen.

Nå skal suksessen gjentas. Kampen mellom Vålerenga og Storhamar, som egentlig skal spilles i Furuset Forum søndag 14. januar, flyttes til Gjøvik  Olympiske Fjellhall, og spilles lørdag 13. januar klokka 16.00.

Forrige gang ble det satt opp flere busser, Klanen chartret også et tog. Vi håper at mange igjen tar til Gjøvik og deltar på en skikkelig hockeyfest. Med en flott arena, langt inne i fjellet og en klassiker av en kamp på isen, kan det ikke bli annet enn nettopp en hockeyfest.

Det ble satt ny publikums i Norge da Lillehammer tok i mot Storhamar i Håkons Hall. Like mange er det ikke plass til i Gjøvik Olympiske Fjellhall, men det er plass til over 5000. Det er rett og slett bare å glede seg, folkens.

Billetter til matchen er ikke i salg ennå. Vi kommer tilbake med mer informasjon når billettene slippes.

Share