Uncategorized

Hjemmedraktene fra sesongen 2016/2017 skal auksjoneres bort

Som i fjor kjøres auksjonen via vår Facebook-side. Auksjonen varer fra fredag 1. desember til søndag 10. desember klokka 22.00. Dersom noen byr over deg i rett før slutt, utvides auksjonen på objektet med fem minutter.

Fjorårets sesong var den siste det ble spilt matcher i gamle Jordal Amfi. Draktene som selges i år er derfor de siste som ble brukt i den gamle, ærverdige arenaen. Det er også draktene du ser gutta spille med i denne sesongen av Iskrigerne. 25 blå kampbrukte hjemmedrakter skal ut, flere av dem er signert. Én hvit bortedrakt fra sesongen 2015/2016 skal også auksjoneres bort.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL AUKSJONEN 

Du kan by ved å gå inn og følge med på drakten du ønsker å få fatt i, eller du kan legge inn et maksbud fra start. Da vil det bli lagt inn autobud dersom noen byr over. Autobudene vil gå helt til du når din maksgrense. Du vil få beskjed via e-post dersom noen byr over. Du vil også få beskjed dersom du vinner budrunden.

Lykke til!

Her kan du se hvilke drakter du kan by på i år

Share