Uncategorized

Til tross for flere skader i laget, har gutta tro på seier mot Lørenskog

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Det hører sjeldenheten til at både kaptein og assisterende kapteiner er ute med skader samtidig. Slik er situasjonen nå. Morten Ask stepper inn og fyller kapteinsrollen i morgendagens match.

– Ja, jeg har endelig fått tilliten, etter mange år. Det blir gøy, ler Ask.

I morgen tar gutta turen til Lørenskog for å krige om tre viktige poeng. Med flere skader i laget, får flere av unggutta prøve seg litt ekstra mot Lørenskog. En gladmelding før matchen er at Vegard Aspehaugs skade var langt mindre alvorlig enn først antatt, og han er tilbake når pucken droppes klokka 16.00.

– Selv om vi har en del ute, er det alltid noen nye som stepper opp og fyller de rollene. Det har jeg vært med på før, og det regner jeg skjer igjen nå, sier Morten Ask.

 

Nøyaktig hvordan rekkesammensetningene blir, er ikke helt bestemt ennå.

– Det har vært lite folk på treninga nå, vi har plukket opp unggutter som er med og gjør en bra jobb. Vi får se hva vi har med oss i morgen, det er litt uklart enda, sier Espen “Shampo” Knutsen.

Han forteller at de velger å se det positive i situasjonen slik den er nå. Ikke fokusere på de skadene som er, men heller se de nye mulighetene for de yngre spillerne.

– Det blir en utfordring, men det gleder vi oss til. Vi mener at vi har et bra nok til å konkurrere ennå, så vi skal ikke legge oss ned og dø vi, sier “Shampo”.

– Vi skal dra opp på Lørenskog og ta med oss tre poeng hjem.

Alt ligger til rette for en spennende match i et viktig oppgjør. Gutta skal gi alt de har for å kapre poeng mot Lørenskog. De ønsker seg deres støtte fra tribunen. Møt og opp gi dem det lille ekstra. Billetter til kampen finner du her.

Vålerengasupportere benytter seg av inngang 3 som sist via garasjen og inn i hallen, for å ta seg til bortefeltet.

 

Få deg hva mer Morten Ask og Espen “Shampo” Knutsen har å si før kampen:

Share