Uncategorized

For første gang åpnes billettsalget for den nye ståtribunen

Foto: Sofie Hoff Fraser

Det er solgt så mange billetter til kampen mot Storhamar, at for aller første gang åpnes nå salget for billetter på den nye ståtribunen i Furuset Forum. Et oppgjør mellom de to rivalene er noe spesielt, og det ser man på billettsalget. Vil du sikre deg plass til kveldens match, bør du kjøpe billett på forhånd.

Storhamar kommer til hovedstaden for å kjempe om viktige poeng, som kan føre dem opp på tabelltopp etter kveldens match. Vålerenga, som har gått seirende av isen i de tre siste matchene, og sanket full pott – ni poeng, er sultne på revansje fra sesongens to tidligere oppgjør mot Storhamar.

Da Vålerenga møtte Storhamar i første seriekamp i år, spilte iskrigerne hjemmekamp på Gjøvik. I kveld har igjen Vålerenga hjemmekamp mot erkerivalen, og denne gangen er det i Furuset Forum. En mindre arena, men de samme lagene stiller til dropp. Det er duket for et spennende oppgjør i Furuset Forum.

Det har vært økende antall med publikummere i Forum utover i sesongen, og i kveld tyder det på at det blir ny rekord på tribunen. Ta turen du også. Møt opp, støtt gutta og bli med på moroa.

Klikk her for å kjøpe billetter

 

Se hva Jonas Oppøyen har å si før matchen her:

 

 

Share