Uncategorized

Harald Olavson er ny salgs- og markedsrådgiver sammen med Glenn Jensen

– Det blir spennende å få jobbe med Norges største merkevare innenfor idretten. Jeg har vært sponsor her i mange år og fikk nå muligheten til å kunne jobbe med Vålerenga på heltid. Målet er å kunne bidra med mitt nettverk og kompetanse til å øke partnernettverket til Vålerenga hockey, sier Harald Olavson.

Harald Olavson har bakgrunn fra å drive eget selskap med hovedfokus på salg og markedsføring. Han er tidligere sponsor i Vålerenga og gründer. Det nyeste medlemmet av administrasjonen tar med seg masse erfaring og kunnskap inn i klubben. Fra oppstarten av Visumservice AS i 2008, og frem til nå har han etablert et bredt og solid nettverk. Et nettverk han vil kunne dra nytte av i Vålerenga fremover.

– Utrolig hyggelig å få Harald med på laget. Han kjenner Vålerenga godt og er en fantastisk person, med et stort Vålerenga-hjerte. Harald har tidligere vært sponsor av klubben, og er nå klar for å bidra på andre måter. Noe vi er veldige fornøyde med. Vi i Vålerenga ønsker Harald velkommen med i laget, sier Glenn Jensen.

Share