Uncategorized

Sondre Bolling Vaaler står på NHL Central Scouting Players to Watch-lista

Unggutten er egentlig u18-spiller, men har spilt flere kamper for u20 enn for u18 de to siste sesongene. Han hadde allerede en stor rolle i u20 elite-laget, da de kunne titulere seg som norgesmestere i våres. Nå står han altså på listen over unggutter som kan plukkes i neste års draft. 17-åringen er C-ratet, og kan derfor plukkes i 4.-6.-runde.

– Sondre er en ekstremt dedikert og arbeidende spiller. En bra type både på og utenfor isen. Han har vært i klubben i flere år og gått gradene her. I fjorårets sesong var han en viktig brikke for u20-laget. Denne sesongen er han en del av kapteinsteamet, og er viktig for oss av og på isen, sier Frikk Juell, hovedtrener for u20.

Det er ikke ofte en u18-spiller får æren av å bære A-en på brystet i et u20-lag, men det får Sondre denne sesongen. Noe som er et bevis på hvor viktig han er for laget. Som mange av sine lagkamerater, er han elev på WANG Toppidrett, som Vålerenga lenge har hatt et tett samarbeid med. 

– Med hans mentalitet og ferdigheter, har han gode forutsetninger for å ta steget videre i klubben og internasjonalt på sikt, sier Juell.

Det er bare å gratulere Sondre Bolling Vaaler, og ikke minst lykke til!

Se hele lista her – NHL Central Scouting Players to Watch

 

FOTO: KENNETH MYHRE / MYHRE-MEDIA

Se Sondres Bolling Vaalers Elite prospects-profil her

 

 

 

 

Share