Uncategorized

Det er et revansjelystent Vålerenga som tar i mot Lørenskog i Forum

Foto: Jarl-Erik Sandberg

For en snau måned siden møttes lagene i Lørenskog Ishall, og for Vålerenga så det en stund ut til at det skulle gå veien. Drøyt halvveis ut i første periode ledet oslolaget 0-3 Da perioden var over stod det 2-4 på tavla. Hjemmelaget scoret tre mål i andre periode. Det ble ingen scoringer i tredje. Lørenskog vant til slutt kampen 5-4. Noe Vålerenga slettes ikke var fornøyde med.

Klokka 18.30 droppes pucken til en ny match mellom lagene, og gutta er gira på å ta revansje etter at de rotet bort poengene i forrige oppgjør. De er heller ikke fornøyde med resultatet fra søndagens match mot Storhamar, som endte med at tre poeng ble igjen på Hamar.

– Vi veit at vi kan mye bedre enn det gjorde mot Storhamar. Vi har jo vunnet kamper, så vi vet jo hva kan gjøre. Det er bare å gå tilbake til det, så får vi se hva som skjer, sier Steffen Søberg før møtet med Lørenskog. Hele intervjuet kan du se nederst i saken.

Vålerenga hadde vunnet tre kamper på rad før møtet med Storhamar, men kun én av dem kom etter ordinærtid. Til nå har iskrigerne sanket inn åtte poeng i årets sesong. Lørenskog, som står med fire seiere etter ordinærtid, ligger midt på tabellen med 13 poeng.

Gutta har scoret en god del mål i enkelte matcher så langt i sesongen, men problemet har vært at de også har sluppet inn for mange bakover. For en keeper gjør det vondt å se pucken skli inn bak seg, men Søberg er en ligaens beste keepere, og beholder roen.

– Jeg prøver å gjøre så godt jeg kan, og det har vært tøffere matcher i år enn det det har vært før. Vi har ikke vært så stabile defensivt som vi har vært tidligere, men vi vet at vi kan. Vi har vist det i noen matcher i år også, at vi kan være veldig stabile bak hvis vi bare gjør de gjør de riktige greiene. Vi må bare komme tilbake til det igjen.

En viktig og spennende kamp venter gutta, supportere og tilskuere i Forum i kveld. Dessverre stiller ikke Vålerenga med full tropp. Søbergs keeperkollega, Jørgen Moflag er ute med skade, det samme er Magnus Fischer. Tallak Lyngset fikk matchstraff i kampen mot Storhamar og må stå over tre matcher.

– Vi er en ganske tynn tropp fra før av. Det hjelper ikke å ha spillere ute, men vi har klart oss uten spillere før, så det er bare å gjøre det beste man kan.

Ta turen til Furuset Forum i morgen og støtt gutta i lokaloppgjøret mot Lørenskog. Viktige poeng skal deles ut, og gutta trenger deres støtte.

Det lønner seg å kjøpe billetter på forhånd, da slipper du å vente i kø når du kommer til hallen. Billetter til kampen kjøper du her.

 

Share