Uncategorized

Blir match mot Frisk Asker på søndag

Det har den siste tiden vært mye frem og tilbake når det gjelder spill i Forum denne sesongen. Søndag skal første hjemmekamp spilles mot Frisk Asker i Forum, og det hastet med å få en avklaring i saken.

Nå er det er klart at det blir match på søndag, og garantert tre hjemmekamper til. I løpet av den tiden skal det jobbes på spreng med å få godkjent arenaen og den midlertidige tribunen for fremtidig spill.

Her er meldingen fra Norges Ishockeyforbund i sin helhet:

NIHF gir Vålerenga Elite dispensasjon slik at de kan spille de neste 4 hjemmekampene i Furuset Forum med den tribunekapasiteten man hadde forrige sesong. Den oppsatte tribunen må ikke under noen omstendighet benyttes før nødvendige tillatelser til bruk er gitt. NIHF forutsetter at hjemmekampen 12. oktober skal spilles med tribunekapasitet som forutsatt.

Med vennlig hilsen

Ottar Eide
Generalsekretær
Norges Ishockeyforbund

 

Billetter til kampen kan du kjøpe her

Share