Uncategorized

Fjellhallen på Gjøvik ga en perfekt ramme for sesongens første kamp i Get-ligaen. Vålerenga var verter og tok imot Storhamar til et forrykende oppgjør.

Foto: Fredrik Hagen/ Hagenfoto

 

Det var en fartsfylt åpning på kampen og halvveis ut i første periode tok Storhamar ledelse ved Robin Dahlstrøm. Vålerenga utliknet imidlertid, ved Thomas Olsen, før perioden var over og perioden endte 1-1. Andre periode startet med to mål, et til hvert lag, i løpet av det første minuttet. Dessverre for Vålerenga pådro de seg to utvisninger få minutter senere. Undertallsspillet 3 mot 5 ble for tøft og Storhamar kunne nok en gang gå opp i ledelsen.

Tredje periode startet med sjanse til Storhamar, men det var Vålerenga som igjen utlignet Storhamar sin ledelse.

Storhamar hadde flere store sjanser mot slutten av kampen og med kun tre minutter igjen av kampen kunne de sette inn seiersmålet.

Det var en fartsfylt og spennende ishockeykamp. Vålerenga påpekte selv at de må bli bedre i powerplay. De viste likevel at de kan hamle opp med et antatt topplag i Get-ligaen, så dette ga stor tro på at vi har en strålende sesong i vente.

Share