Uncategorized

Kort tid etter billettsalget åpnet, ble billetter revet vekk

Foto: Sofie Fraser

Som de fleste nå har fått med seg, skal Vålerenga møte Storhamar i første seriekamp. Matchen skal spilles i Fjellhallen på Gjøvik, en arena som tar i underkant av 6000 tilskuere. Noen av plassene ryker som følge av blant annet TV-produksjon, med plassering av kameraer og lignende.

I de to foregående sesongene, har Vålerenga startet sesongen mot Storhamar på bortebane. Begge kampene har endt med seier til oslolaget. Nå skal de krige med nebb og klør, eller skøyter og kølle om du vil, for å gå seirende av isen i åpningskampen for tredje år på rad.  Storhamar kommer til å stille mannssterke, i en kombinasjon av endelig å få se laget i aksjon igjen og at Patrick Thoresen gjør comeback for hamarlaget.

Sesongens første kamp blir spesiell. Det blir starten på noe som vil bli en av de mest minnerike Vålerenga-helgene gjennom tidene. Iskrigerne starter showet med å møte erkerival, Storhamar, på hjemmebane i en fremmed arena. Lørdag skal Vålerengas fotballdamer spille tidenes første kamp i den nye arenaen på Valle, og søndag spilles den første Tippeligakampen samme sted. Dette skal feires. Nå er kapasiteten for supporterbussene sprengt til åpningskampen, men Klanen har chartret et tog som frakter supportere til og fra Gjøvik for en rimelig penge.

Det er fremdeles plasser igjen på Vålerengas supporterfelt, som er felt A og B i denne kampen. Plasser er det også på J-feltet, som er nøytralt. Bli med og opplev denne hockeyfesten du også.

Klikk her for å kjøpe billetter

Det er ikke tillatt med flagg i hallen. Kun store flagg, som må godkjennes før inngang, tillates. Storhamarsupportere vil bli bortvist fra felt A og B. 

Nå er det ikke lenge igjen før pucken droppes til årets GET-liga-start. Foto: Jarl-Erik Sandberg

Share