Uncategorized

Nå kan du sikre seg billetter til kampen i Fjellhallen

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Første seriekamp spilles mot Storhamar den 8. september i Fjellhallen på Gjøvik. Flere supporterbusser er fylt opp, og Klanen har i tillegg chartret et tog til Gjøvik for denne matchen. Det ventes mye folk både fra Oslo og Hamar for denne kampen. Da kan det være greit med litt informasjon om fordeling av felt i Fjellhallen.

Storhamar har fått tildelt feltene G, F og E. Vålerenga har felt A og B. Felt C, D, H, I og J er nøytrale.

Vi vet det er mange fra Hamar, som får kort vei til denne bortekampen, og som ønsker å se Patrick Thoresen i sitt comeback i Storhamar-drakt. Vi ber derfor om at fordelingen av feltene respekteres, og at supportere fra begge lag kjøper billetter til feltene de er blitt tildelt. Supportere fra Storhamar vil bli bortvist fra Vålerengas felt.

De nøytrale feltene er åpne for alle. Alt ligger til rette for en skikkelig hockeyfest og en pangstart på sesongen. Bli med på moroa du også.

Billetter til kampen finner du her

Oversikt over Fjellhallen og feltene

Share