Uncategorized

u20 møter motstand fra GET-ligaen

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Torsdag kveld møter Vålerengas a-lag Storhamar på bortebane. Det er disse lagene som møtes til GET-ligaens første kamp, når serien settes i gang 8. september. Kampen i CC-Amfi blir den eneste muligheten lagene får til å kjenne på hverandre før de møtes i Fjellhallen. Kampstart for denne kampen er klokka 18.00.

Mer informasjon om kampen i CC-Amfi finner du her

Fredag møter Vålerengas u20-lag Kongsvinger Knights i Kongsvinger Ishall. En spennende utfordring for unggutta, som kunne titulere seg som Norgesmestere forrige sesong. Det vil også hentes ned noen spillere fra a-laget til matchen, men hvem som hentes ned, vil bli bestemt etter torsdagens oppgjør mot Storhamar. Pucken droppes klokka 18.30 i denne matchen.

Mer informasjon om kampen i Kongsvinger Ishall finner du her

Ta turen til arenaene for å støtte Vålerenga i to spennende treningskamper

Share