Uncategorized

Det nærmer seg starten av årets GET-liga. 45 seriekamper skal spilles, og det kan være fort gjort å blande kampdager og tidspunkter. Denne sesongen, som tidligere, kan du abonnere på Vålerenga Elite sin ishockeykalender. Den synker automatisk etter oppdatering på din iPhone, Apple Watch og andre enheter du bruker. Det gjør det enkelt å holde full oversikt over serieoppsettet i den kommende sesongen.

Alt du trenger å gjøre er å klikke på linken for å legge Vålerenga Elite rett inn i din kalender.

Klikk her for å komme til kalenderen

Dersom du ikke har en enhet som støtter iCal, kan du se hele serieoppsettet her. Legg gjerne siden inn i dine favoritter, da finner du alltid enkelt frem til neste kamp. Gjør oppmerksom på at ved å følge denne linken, står det at første seriekamp spilles i Furuset Forum 9. september, dette stemmer ikke. Første hjemmekamp spilles i Fjellhallen på Gjøvik, fredag 8. september.

Share