Uncategorized

Informasjon om salg av sesongkort og billetter til første seriekamp

Fra og med 18. august kan sesongkort kjøpes i Sjappa på Helsfyr. Prisen er som følger: 3000 kroner for vanlig og 2500 kroner for medlemmer av Klanen. De vil også bli free seating på Klansfeltet.

Sesongkortet gjelder også for kampen i Fjellhallen på Gjøvik.

JI Sjappa blir det også forhåndssalg av billetter til første seriekamp, som spilles i Fjellhallen på Gjøvik, fra fredag 18. august. Forhåndssalget av billetter gjelder for medlemmer av Klanen og Vålerenga. Salget av disse billettene  varer frem til billettsalget åpner for alle på Ticketmaster tirsdag 22. august klokka 12.oo.

Du kan også kjøpe togbilletter til toget Klanen har chartret til Gjøvik i Sjappa.

I tillegg til at du kan sikre seg billetter til første seriekamp, sesongkort og togtur, kan du også hamstre inn supporterutstyr til den kommende sesongen. Torsdag 17. august starter nemlig  flyttesalget i Sjappa.

Share