Uncategorized

Mandag 7. august klokka 16.00 går gutta på is igjen

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Sommeren er lang for mange med et stort hockeyhjerte, men nå nærmer endelig sesongen seg for fullt. Sesongens første istrening har blitt en populær begivenhet blant hockeyfans og supportere. Alle som vil er velkommen til å overvære denne begivenheten i Ungdomshallen.

Årets første istrening er første mulighet til å se sesongens tropp samlet. Det er et ungt og spennende lag som skal kjempe på is for Vålerenga denne sesongen. I tillegg til våre egne, dukker det ofte opp noen gjester på isen de første istreningene etter sommeren. Spillere som til vanlig holder til utlandet, som starter sesongen på is med Vålerenga hjemme i Oslo.

Etter en lang sommer er det ofte litt uvant for gutta å gå på is igjen. Dette byr gjerne på mye moro, og spesielt har strippestraffer blitt klassiker. Tradisjonen tro blir det strippestraffer i år også. I fjor fikk man se Mats Zuccarello levere på straffer, mens en annen Mats, nemlig Rosseli Olsen slet med å få pucken inn og endte med å blant de med færrest plagg på.

Vi ønsker alle velkommen til Ungdomshallen mandag 7. august. Gutta går på is klokka 16.00. Det blir god stemning og mye latter, så det er bare å møte opp.

Meld gjerne din ankomst i eventet på Facebook.

Strippestraffer 2016. Foto: Jarl-Erik Sandberg

Share