Uncategorized

26-åringen har signert ny kontrakt

Etter fire sesonger i osloklubben, bestemte Rasmus Juell seg for å fortsette iallfall ett år til og har nå signert ettårskontrakt med klubben. Forrige sesong fikk han mye tid på tribunen som følge av skade, og nå gleder seg veldig til å entre isen i den kommende sesongen.

– Jeg fått inn veldig mye inspirasjon og sånne ting til å starte en ny sesong, så jeg gleder meg veldig, sier Rasmus Juell. Hele intervjuet ser du nederst i saken.

Hvorfor han har valgt å fortsette i Vålerenga, har 26-åringen et greit svar på.

– Nå har jeg vært her i fire sesonger og jeg trives veldig godt. Det er en veldig fin klubb å være i.

Neste sesong skal gutta spille hjemmekampene sine i Furuset Forum. De fikk en smakebit av å ha Forum som hjemmebane siste del av forrige sesong, men i år blir det annerledes. En ny isflate er på plass i Forum, den er mindre og smalere enn hva de er vant til, og er omlag i samme størrelse som er planlagt i nye Jordal Amfi.

– Jeg tror det blir bra, jeg. Liten bane og sånne ting, så det gleder jeg meg veldig til. For de som skal være med til den nye hallen, kan dette være en bra mulighet for å øve seg på små baner.

Etter fire sesonger i Vålerenga, kan man si at Rasmus Juell er blitt en etablert seniorspiller. Med det unge laget som venter til høsten, blir det litt mer ansvar som hviler på de rutinerte guttas skuldre. Juell innser at han nå er en av eldste gutta på laget, og er klar for å støtte unggutta både på av isen.

– Absolutt, de er en del av laget de også. De kommer de å hjelpe laget videre, så det gjelder at alle trives og har det bra.

Samtidig som de andre gutta har hatt sommertrening, har Juell vært på jobb. Men mye erfaring og god læring fra fystrener, Jon Aase har gjort at han har trent seg godt opp mot sesongen på egenhånd. Selv sier Juell at han er trent bra og er i god form.

En spennende sesong som venter, og en topptrent Rasmus Juell kan vel bare bli bra det?

– Ja, absolutt, ler Juell.

Rasmus eldre bror, Frikk Juell er hovedtrener for u20, et lag det satses mye på fremover

 

 

Share