Uncategorized

– Det er veldig moro. Jeg gleder meg mye til å komme tilbake, sier Stene.

Andreas Stene spilte sist for Vålerenga i 2014/2015-sesongen, og har siden det oppholdt seg i Sverige. Der spilte han for Mora og Timrå i Allsvenskan. Nå vender han altså hjem til moderklubben, som han har signert toårskontrakt med. Stene har en god forklaring på hvorfor han vender hjem.

– Det fordi jeg ser at det er mye bra som skjer i fremtiden her, og det er klart det blir et utfordrende år i Forum og sånne ting, men det er som sagt moderklubben min og det er bare ett lag for meg i Norge, så sånn sett så var det ikke så vanskelig. Det blir spennende å se hva tiden fremover bringer, sier Stene.

Den kommende sesongen spiller Vålerenga sine hjemmekamper i Furuset Forum, serieåpningen starter med hjemmekamp i Fjellhallen på Gjøvik. Vålerenga skal nå spille en sesong på bortebane i påvente av at nye Jordal skal stå ferdig til sesongstart i 2018.

Etter å ha spilt to sesonger i Sverige føler Stene at han har utviklet seg på alle områder. Selv sier har han kommer til å bidra på laget som en toveissenter, kan bidra både offensivt og defensivt. Med sine 190 centimeter og erfaring fra Allsvenskan, WHL, landslaget og GET-ligaen er 26-åringen klar for å ta mer ansvar i Vålerenga fremover.

– Man er jo alltid klar for å ta litt mer ansvar. Det må nok til det nå, det blir nok bra.

Siden har var i Oslo og Vålerenga sist, har det blitt gjort en god del utskiftninger på laget. Årets lag vil bestå av mange unge spillere og talenter.

– Jeg ser veldig positivt på det. Vi ganske mange bra unge som er på vei oppover nå, så det er spennende. Det er klart at utskiftninger skjer jo hele tiden, men det jo fortsatt mange der jeg kjenner fra før. Jeg tror vi kommer til å få et slagkraftig lag, sier Stene som har trent med laget under sommertreningene.

Velkommen hjem, Andreas Stene.

 

Share