Uncategorized

Vålerenga møter Storhamar i Gjøvik Fjellhall

Iskrigerne skal spille sesongens første seriekamp i Gjøvik Fjellhall fredag 8. september klokka 19.00. Arenaen ble bygget til vinter-OL 94 og har en tilskuerkapasitet på nærmere 6000. Vålerenga møter erkerival Storhamar, og det har nærmest blitt en tradisjon at lagene møtes i til første kamp for sesong. Både i 2015/2016- og 2016/2017-sesongen var det Vålerenga som gikk seirende av isen.

Den andre helgen i september 2017 blir en skikkelig Vålerenga-helg, og mange ble bekymret da seriestarten ble satt til samme helg som fotballen endelig får åpnet sin egen stadion. Nå har det altså gått i orden. Vålerenga hockey starter festen med serieåpning fredag, og håper så klart at mange tar turen til Gjøvik for å heie frem et ungt og spennende lag.

Storhamar får en av sine største helter hjem igjen denne sesongen, og det er liten tvil om at mange derfra vil ta turen over til riktig side av Mjøsa fredag 8. september. Det er bare å gjøre seg klare til en skikkelig hockeyfest.

Informasjon om billettsalg kommer når det nærmer seg.

Vålerenga skal spille hjemmekamper i Furuset Forum, men starter sesongen med hjemmekamp i Fjellhallen.

Oversikt over de øvrige seriekampene sesongen 2017/2018 finner du her

 

Share