Uncategorized

Grilling, showkamp, strippestraffer og mer moro venter Kristi himmelfartsdag

Håndballjentene fra Larvik har invitert Vålerengas iskrigere til duell på parketten i Bergslihallen. En utfordring venter gutta når puck byttes ut med håndball. Sparke ball har mange av dem erfaring med, litt mer uvant er det å skulle kaste.

Selve showkampen starter klokka 15.00, men før det er alle som vil fra Vålerenga invitert til grilling hos Jon Vidar Tidemand.

Tidemand er bosatt i Larvik, men elsker Vålerenga. Det var han som tok initiativet til å sette opp “Neste kamp” på Oslo Nye i forbindelse med 100 års-jubileet. Nå tar han initiativ for en hyggelig sammenkomst på sitt eget småbruk. Møt opp klokka 11.00 og bli med på festen du også. Torsdag 25. mai er fridag, da det er Kristi himmelfartsdag. En bedre måte å tilbringe dagen på, skal du lete lenger etter.

Det er lagt ut et event på Facebook i anledning dagen.

“Alle VIF-supportere inviteres til grilling, showkamp og fest i Larvik 25. Mai. Huk tak i din nærmeste bussansvarlig, fyll opp, og kom til Larvik. Våre eminente iskrigere møter et av verdens beste håndballag på parketten i Larvik, og vi skal vinne festen, matchen og ikke minst tribunen! Alle tilreisende VIF-supportere inviteres til pølser og pils på et småbruk i Larvik før kamp. (Ta med pils, jeg har pølser). Det er plass til parkering for alle busser på bruket.”  – Jon Vidar Tidemand.

Ikke nok med at Tidemand inviterer til grilling, han har også fått pruta ned prisen for Vålerengas supportere. Kjøp billett i døra og betal 100 kroner. Dette gjelder for VIF-supportere som står på Vålerengas felt. Prisen på nett er 200 kroner.

I tillegg til Larviks håndballstjerner og Iskrigerne, kommer også Cecilie Steinmann Neess (Cess) og Vegard Harm.

PROGRAM:

11.00: Pølser og pils for VIF-supportere.

Adresse: Lågendalsveien 714, 3270 Larvik.
Alle busser får plass!
Servering av pølser, ta med pils.

13.30: Avreise Bergslihallen (ca. 20 min.)

14.30-15.00: Ankomst og oppvarming

14.50: Vålerenga Kjerke

15.00 Introduksjon av spillere.
-Cess og Vegard Harm er speakere.

15.10 1. omgang
15.30 pause
15.40 2. omgang
16.00 Slutt

16.15 Strippestraffer.
16.45 Premieutdeling.

17.30 Ferdig i hallen.

19.00 Pakkhuset Larvik; Middag og fest.

– Lukket middag for spillere og støtteapparat i egen avdeling.
Utestedet er åpent for festglade supportere.

Håper mange har lyst til å inkludere denne dagen, i en ellers travel helg for oss som elsker Vålerenga.

Meld inn buss og antall til grilling
på mobil: 401 90 900.

ÆRE VÆRE OG VELKOMMEN TIL FEST!

– Tidemand

Intervju med kaptein, Brede Csisar, etter guttas første håndballtrening.

Share