Uncategorized

Fortsetter partnerskapet med Vålerenga fremover

– Vålerenga Ishockey er utrolig stolte over å ha WePack med på laget videre. WePack er en utrolig flott bedrift, som gjør det kjempebra. Samtidig er de lidenskapelig opptatt av å bidra til idretten i Oslo og da spesielt Vålerenga. Sammen med WePack på laget, skal vi løfte Vålerenga Ishockey ytterligere, til vi til slutt igjen står på toppen og løfter nok en kongepokal, sier salgs- og markedsrådgiver, Glenn Jensen.

WePack er en bedrift som er spesialister på alle typer pakkeoppdrag. Alt fra give-aways til fotballmål. Men mest effektive er de på maskinpakking av varer i esker, med en kapasitet på 100.000 esker i uken. WePack både lagrer, pakker og sender ut det din bedrift måtte ha av varer som skal sendes ut til kunder. Trenger dere pakking og utsendelse av varer, give-aways etc., anbefaler hele Vålerenga-familien at dere tar kontakt med WePack.

I tillegg til maskinparken deres, har de ekstremt kompetente ansatte, som gjennom grundig opplæring sikrer høy effektivitet og god kvalitet i alle ledd.

– Vi ønsker å fortsette samarbeidet fordi Vålerenga Ishockey er en god, ryddig og strukturert partner som vi er stolt av å samarbeide med. Vi er overbevist om at vi kan få til spennende samarbeide med flere av de andre partnerne, og har klokketro på at laget med Roy Johansen i spissen, vil gi oss mange gode opplevelser både på og utenfor is i de nærmeste årene. Vi ser at vi får både faglig påfyll og gode samarbeidspartnere ved å være med i Vålerenga Ishockeys partnerpool. Glenn Jensen inviterer til meget gode ”poolmøter”. Det at flere av partnerne stiller med flere deltakere, er vel bevis nok på at dette blir betraktet som nyttige møter både faglig og business-messig, , sier daglig leder i WePack, Unn Irene.

Vi er overbevist om at Vålerenga ishockey i løpet av noen få år, igjen blir Norges ledende klubb både økonomisk og på is. Dette er en klubb som bruker store ressurser på å utvikle egne talenter og som drives godt administrativt.

Vi gleder oss til å være med på alt som skjer fremover og ikke minst til å flytte inn i ny arena.

Wepack er stolt sponsor av Vålerenga ishockey.» Unn Irene – Daglig leder WePack

 

Vi i Vålerenga gleder oss veldig til fortsettelsen, med WePack på laget!

 

Share