Uncategorized

Som flere av sine lagkamerater fra u20, har 19-åringen signert ettårskontrakt med a-laget

Unggutten kom til Vålerengas u20-lag fra Manglerud Star forrige sesong, og fikk prøvd seg på a-laget. Johansen gjorde en god jobb og endte opp med å spille flere kamper for seniorene enn u20. Han har spilt én sesong i Vålerenga, men allikevel rukket å spille hjemmekamper på tre ulike isflater – Ungdomshallen, Jordal Amfi og Furuset Forum.

– Jeg er klar for en ny sesong. Det blir veldig moro. Jeg trivdes veldig godt i klubben i fjor og gleder meg til en ny sesong, sier Marius Johansen.

En kameratgjeng fra u20 blir nå å se på a-laget i den kommende sesongen. Alle har samme målsetting, nemlig å etablere seg på laget og få muligheten til å være en del av det laget som skal flytte inn i nye Jordal Amfi i 2018.

– Det er en veldig god gjeng som kommer opp, men det fortsatt en kamp om plassen. Vi er klare for å kjempe alle sammen.

For tiden trener Marius Johansen og resten av laget under regi av Jon Aase. Selv om det er en stund til sesongstart, er det ikke snakk om å ligge på latsiden. Gutta kjører harde økter hver dag og forbereder seg til sesongen som kommer.

– Alltid moro med off-season også, men det er utrolig tungt. Det er tøft, det er det… Jon vet hva han driver med og han kjører oss hardt.

Johansen forteller at det er en helt annen type trening enn det han har hatt tidligere, men synes treningen er veldig bra og føler selv han blir bedre for hver dag som går.

Sesongen 2017/2018 blir nok en spesiell sesong for de aller fleste. Alle hjemmekamper skal spille i Forum, mange unggutter med ettårskontrakter som ønsker å vise hva de er gode for og spille seg inn til en fast plass på laget. En sesong der man både må gi alt for å levere, samtidig som man ser fremover mot en spennende tid i møte.

– Det blir en veldig spennende sesong, mye kommer til å skje. Mye bra trening og mange bra spillere i klubben, så det blir moro.

I tillegg til å kunne holde tett bakover på isen, håper Johansen at han også får muligheten til å være en del av det offensive spillet i sesongen som kommer.

 

 

Share