Uncategorized

En ny utfordring venter flere av Iskrigerne når de skal prøve seg på parketten i Larvik

Torsdag 25. mai, på Kristi himmelfartsdag, skal det spilles showkamp i Bergslihallen. Både Vålerenga hockey og Larvik håndball har å se i realityprogrammer på TV, og nå skal de ut i duell.

Programmet for dagen ser foreløpig slik ut:

14.30-15.00 ankomst og oppvarming
15.00 introduksjon av spillere
15.10 første omgang
15.30 pause
15.40 andre omgang
16.00 kamp slutt
16.15 start strippestraffer
16.45 straffer ferdig, premieutdeling
17.30 ferdig i hallen

Cecilie Steinmann Neess, også kjent som Cess, er dagens konferansier. Vegard Harm, programleder for Panelet på VGTV er fan av Iskrigerne og vil også være med på arrangementet.

Vålerengasupporter, Jon Vidar Tidemann, initiativtakeren til stykket Neste kamp som gikk på Oslo Nye Teater, inviterer alle Vålerengas supportere til grilling på småbruket sitt i Larvik før arrangementet starter. Han har også plass til busser på tomta, og da er det klart at det skal gjøres forsøk på å sende busser til Larvik denne dagen.

Dette er en dag med mye moro, som er til glede for både store og små. Vi håper at så mange som mulig av dere tar turen ned til Larvik denne dagen og blir med på moroa.

Vålerengas supportere får billetter til 100 kroner, som er halv pris faktisk, ved kjøp av billett i døra. Det gjelder for plassene som er tilegnet Vålerenga i hallen. 

Billetter kan kjøpes her

Mer informasjon kommer.

Share