Uncategorized

20-åringen går inn for sin tredje sesong for Iskrigerne

Tirsdag skrev Colin under på en ettårskontrakt med Vålerenga, og ser frem mot en ny og spennende sesong i klubben. Selv om han nå har skrevet under for ett år, legger han ikke skjul på at han gjerne vil være med videre også etter denne sesongen.

– Jeg er glad i Vålerenga, selvfølgelig, og jeg har jo lyst til å være med inn i en ny hall. Det krever jo da at jeg har en bra sesong nå. En skadefri, bra sesong. Det er det jeg jobber mot. Det er det som er målsettingen min, å være med videre, sier Colin Spabeberg Olsen. Se hele intervjuet nederst i saken.

Siste del av sesongen som var, gikk ikke helt som planlagt for Colin. Han røk ut med skade i skulderen etter en takling i kampen mot Lillehammer 19. januar. For omlag to måneder siden ble skulderen operert, og Colin er i full gang med opptreningen.

– Det går mye bedre med skulderen nå. Var jo en dårlig slutt på sesongen, men nå har jeg vært veldig flink til å trene litt opp igjen da. Jeg er jo ikke klar nå, men sesongen er jo en god stund unna uansett. Jeg er klar til sesongstart da, i hvert fall.

Av de som nå er klare for spill neste sesong, er det mange unge spillere på laget. Colin fyller 21 år rundt sesongstart, og er fremdeles blant unggutta på laget, til tross for at han går sin tredje seniorsesong i møte. Han trives kjempegodt, og gleder seg til en ny sesong med gode lagkamerater.

– Det er ungt lag, så det kan jo vippe begge veier sånn resultatmessig sett, men det er en veldig kameratslig gjeng. Jeg har ikke vært oppe på a-laget så lenge, dette blir tredje året, men jeg føler jeg kommer mer og mer inn i gruppa. Den gjengen som er her nå, har vært her en stund. At vi er kamerater, er helt klart, og det er jo bare positivt. Jeg vet ikke hvem som kommer inn i laget videre ennå, men det kan jo bli bra, selv om vi er unge.

Share