Players, Uncategorized

Knytter seg til klubben for en god stund fremover

Martin Laumann Ylven trives godt i Vålerenga, så godt at han har valgt å bli i klubben en god stund fremover. I dag signerte 28-åringen en kontrakt som knytter ham til Vålerenga de neste fem sesongene.

– Jeg trives kjempegodt i Vålerenga, og det er den eneste klubben jeg vil være i Norge. Vi fant en løsning som var bra for begge parter, så da ble vi enig lenge, sier Ylven om signeringen. Se hele intervjuet nederst i saken.

Ylven kom til Vålerenga før 2015/2016-sesongen, og ble rask populær både på og utenfor isen. Han har også blitt en Iskriger-favoritt for mange. Det var kanskje ikke det alle forventet da den tidligere Lørenskog-spilleren meldte overgang til oslolaget.

– Det har vært kjempemoro. Jeg visste at folk skulle være litt skeptiske da jeg kom, og jeg ville vel prøve å vise at jeg bidra kan med annet enn det jeg har gjort også. Bli godt likt over alt. Jeg har blitt kjempegodt tatt i mot og føler meg virkelig som en del av Vålerenga.

Det er liten tvil om at Ylven har bevist for alle hva han kan bidra med. Førsterekka til Vålerenga denne sesongen har levert fra øverste hylle. Ylven endte som nummer sju på poenglisten for årets GET-liga. Også begge rekkekameratene kom inn på topp-ti. Rasmus Ahlholm endte som nummer ti, og Tobias Lindström var poengkonge frem til siste seriekamp. Han endte til slutt på tredjeplass. Den prestasjonen ga Lindström en plass på årets GET-ligalag.

Vålerenga er i en overgangsfase, og sikter mot nye tider med ny arena. Ylven er klar på at han ønsker å ta en bøtte i løpet av de fem kommende sesongene.

– Målet er vel godt og vel to eller tre bøtter på de fem årene. Nå får vi et mellomår til, så skal vi tilbake og krige helt i toppen og være best.

Share