Players, Uncategorized

Mandag signerte gutta kontrakter som knytter dem til klubben i en tid fremover

Thomas Olsen signerte ny kontrakt med Vålerenga mandag. 21-åringen har skrevet under på en to-årskontrakt med Vålerenga. Etter at Vålerenga røk ut av kvarten, fikk Olsen en plass i Petter Thoresens tropp, da landslaget møttes til treningsleir.

Foto: Jarl-Erik Sandberg

– Jeg er veldig fornøyd med fornyet kontrakt i Vålerenga, det er jo en spennende tid fremover med ny hall og så videre, så det er veldig moro å få være med på det! Samtidig føler jeg at Vålerenga er den klubben jeg kan utvikle meg best i, og ser veldig frem mot to nye år i klubben, sier Thomas Olsen.

Morten Ask har også signert ny kontrakt med Vålerenga. Mandag signerte 36-åringen en ettårskontrakt med osloklubben.

Share