Uncategorized

Vålerenga må vinne kveldens kamp, hvis ikke er det over og ut for denne sesongen

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Når pucken droppes klokka 19.00 i Forum, er kun seier godt nok for iskrigerne. Frisk Asker leder 3-2 i kamper, og serien spilles slik at det er først til fire seiere som vinner. Så langt har begge lag vunnet sine hjemmekamper. Askerlaget kom én plass høyere opp på tabellen enn Vålerenga, noe som gir dem hjemmebanefordelen i dette sluttspillet.

Eneste muligheten Vålerenga har til å ta seg til en semifinale nå, er å slå Frisk hjemme i Forum, strekke serien til sju kamper, for så å vinne i Asker torsdag. Oslolaget stiller til kamp med kniven på strupen og har absolutt ingenting å tape. Gutta har lovet å lage et helvete for Frisk i Forum, og går all in for seier.

Dette er det fjerde året på rad lagene møtes i kvartfinalen. Vålerenga har tatt seg videre i de tre foregående, og har fortsatt planer om å slå ut tigrene fra Asker for fjerde år på rad. En ting er sikkert, ingen kan hvile på laurbæra i kveld. Ingen tvil om hva som står på spill her. Vi trenger alle man i Forum.

Her kan du se hvordan du enkelt tar deg til Furuset Forum

Det nærmer seg utsolgt i Forum, men er fortsatt noen ledige plasser igjen. Billetter til kampen kjøper du enkelt på Ticketmaster.no.

Etter søndagens kamp i Askerhallen, var Roy Johansen irritert over noen dommeravgjørelser. Se hva han hadde å si etter kampen her.

 

Share