Uncategorized

Det står 2-2 i kamper før den femte matchen i kvarten mellom Vålerenga og Frisk Asker skal spilles

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Lagene skal ut i aksjon klokka 18.00 i Askerhallen. En viktig kamp for begge lag. Så langt har lagene vunnet sine to hjemmekamper. Frisk Asker har hjemmebanefordelen i sluttspillet, noe som betyr at de får fire hjemmekamper dersom det går til sju kamper. Det er som kjent først til fire seiere som gjelder.

Vålerenga vant 3-0 etter en svært spennende kamp i Forum fredag kveld. Rasmus Ahlholm tok ledelsen for Vålerenga, da han kontret i undertall sju minutter ut i kampen. Ledelsen holdt ut første periode. Andre periode bestod av store sjanser til begge lag, men ingen scoringer. Det var duket for en spennende tredje periode. Frisk Asker måtte se at Tobias Lindström nok en gang satt pucken i bak Dahlberg. Kort tid etter tok Frisk ut keeper, og da benyttet Rasmus Juell seg av muligheten og satt inn 3-0 i åpent mål.

Steffen Søberg leverte en kamp fra øverste hylle, og hadde noen redninger man kan undre seg over hvordan i det hele tatt er mulig. Han fikk æren av å sette inn puck nummer to i sluttspillstavla i garderoben etter kamp.

Søndag venter nok en spennende kamp. Vålerenga er nødt til å vinne minst én kamp i Askerhallen. Iskrigerne være nære en seier etter onsdagens kamp i Asker, og det var et svært skuffet lag som reiste tilbake til Oslo. Kampen gikk til sudden. Ingen av lagene scoret de første 20 minuttene i overtid. Da andre overtidsperiode, kampens femte periode, startet scoret hjemmelaget etter drøyt halvannet minutt. Matchen kunne bikket begge veier, og søndag skal gutta gjøre alt for at den går i deres favør denne gangen.

Møt opp og støtt gutta i den viktige femte kvartfinalekampen. Informasjon om billetter i Askerhallen finner du her.

Sjette kvartfinalekamp spilles i Furuset Forum tirsdag klokka 19.00. Billetter til den kampen finner du her.

Hør hva Rasmus Ahlholm hadde å si etter fredagens match

Share