Uncategorized

Det står 1-1 i kamper før den tredje kvartfinalekampen

Foto: Jarl-Erik Sandberg

Etter å ha tapt den første kvartfinalen, slo Vålerenga tilbake i Furuset Forum mandag. Iskrigerne ledet 2-0 etter første periode, og så ut til å ha ting mer på plass i den andre kvartfinalen. I andre periode skjedde det mye. Frisk Asker utlignet til 2-2. Det var høy temperatur i begge lag, og det ble mye gruff i denne perioden. Da andre periode var halvspilt i Forum, gikk lagene i de tre andre kampene til andre pause.

Vålerenga tok tilbake ledelsen med Thomas Olsen seks og et halvt minutt før slutt. Frisk Asker tok ut keeper mot slutten, og en utvisning til Vålerenga gjorde at spenningen nesten ble litt for mye i sluttminuttet. Oslolaget vant til slutt 3-2 og utlignet til 1-1 i kamper.

Tobias Lindström ble kåret til banens beste for hjemmelaget. Thomas Olsen fikk æren av å sette første puck inn i sluttspillstavla.

I kveld venter en ny kamp. Den tredje kvartfinalekampen. Frisk Asker har hjemmebanefordelen i denne kvartfinalerunden, noe som betyr at Vålerenga må vinne minst én kamp i Askerhallen. Seieren i Asker satser gutta på å ta allerede i kveld. Mye tyder på at det er nok en temperamentsfull kamp som venter. Ingen av lagene kommer til å gi seg, det for mye som står på spill.

Pucken droppes klokka 19.00 i Askerhallen. Informasjon om billettsalg til kampen finner du her.

Gutta gir alt på isen, alt for seier. De trenger alle mann, de gjelder også på tribunen. Møt opp og støtt gutta i det som kommer til å bli en viktig og intens kamp.

Et slag fra Martin Laumann Ylven fikk mye oppmerksomhet både under og etter kampen, og det var fryktet at en straff ville komme i ettertid. Ylven ble frikjent og Frisk droppet å sende inn klage. Les mer om saken i Budstikka

Fjerde kvarfinalekamp spilles i Furuset Forum fredag klokka 19.00. Billetter til kampen kan du kjøpe her

Her er hva Tobias Lindström hadde å si etter mandagens seier.

Share