Uncategorized

Lørdag gikk Vålerenga på en smell i første kvartfinalekamp, mandag får de en ny mulighet

Foto: Jarl-Erik Sandberg

I serien av best av sju kamper, leder Frisk Asker 1-0 i kamper etter at første kamp er spilt. Det stod 0-0 i Askerhallen etter første periode. Etter bare 12 sekunder ut i andre, tok Frisk ledelsen i power play. To power play-scoringer til ble det i andre periode, før hjemmelaget scoret sin fjerde i undertall. Kampen endte til slutt 5-0.

– Vi gjør en brukbar første, så er vi dårlige i andre og tar mye utvisninger. Vi bli straffa hardt for det. De fire første målene er jo tre i overtall og så scorer dem også ett i vårt power play. En katastrofal andreperiode gjør at vi havner så gærent, sier Espen “Shampo” Knutsen. Hele intervjuet ser du lenger ned i saken.

Når det spilles sluttspill, telles kun seier og tap. Uansett om det kommer etter tre ganger 20, eller på overtid. Det som gjelder, er å være først til fire seiere. Matchene kommer på løpende bånd, og spilles annenhver dag, annenhver hjemme og borte. Full oversikt over kampene ser du her. Mandag venter en ny kamp for Iskrigerne, denne gang på deres nye hjemmebane.

– Det er det fine med sluttspillet, det spiller ingen rolle om vi taper på sudden eller ryker 5-0. Det er 1-0 til Frisk og vi skal opp til Furuset Forum mandag og må prøve å gjøre en bedre innsats.

Vålerenga sliter også med skader for tiden. Som kjent er både Colin Spaberg Olsen og Jonas Oppøyen ute resten av sesongen. Brede Csiszar og Morten Ask er ute, men skal etter planen bli klare i løpet av kvartfinalekampene.

– Sånn er det, vi får ikke gjort noe med skader. Vi får bare holde i det nå. Nå er det som sagt en ny kamp på mandag og vi får se hva vi har av lag da, men uansett så må vi være bedre enn det vi var i første kamp.

Kvartfinalekamp nummer to ser du i Furuset Forum mandag klokka. 19.00. Er du ikke helt sikker på hvordan du enkelt kan ta deg dit, ta en titt her.

Det er kort vei for både lag og supportere til begge arenaer, og det kan fort bli en kamp om plassene. Billetter til kampen kan du kjøpe på forhånd her.

Dørene åpnes en time før kamp. Møt opp og støtt gutta i den andre kvartfinalekampen. Det er sluttspill, og alt kan skje.

Se hva Espen “Shampo” Knutsen hadde å si etter første kamp her:

Share