Uncategorized

Colin Spaberg Olsen må operere skulderen

Det var under kampen mot Lillehammer 19. januar, at Colin pådro seg skaden i skulderen. 20-åring ble taklet og fikk et uheldig møte med vantet. Etter et par legebesøk kom det frem av skulderen må opereres, og at Colin mister resten av sesongen.

– Jeg synes det er kjipt å ikke få være å spille, spesielt sluttspill. Skader er en del av gamet, men det selvfølgelig dritkjedelig. Det er så klart dritt å ikke få vært med gutta på is, sier Colin Spaberg Olsen.

Han forteller at han frem til skaden har vært med på alle treningen og kamper denne sesongen. Unggutten har aldri vært skadet tidligere, og kun vært borte en dag grunnet småting tidligere.

– Tenker jo så klart at det sikkert er noe jeg kunne gjort annerledes, og unngått å bli skadet. Men jeg har vært heldig og vært veldig skadefri. Det er døvt å plutselig være ute grunnet skade, men det er ikke vits å grave seg ned. Klarer å leve med en operasjon, så satser jeg på å være skadefri i ti år fremover.

Dato for operasjon er ikke satt ennå, men det er snakk om at det skal skje innen kort tid. Det kan ta et par måneder for Colin å trene opp skulderen etter operasjonen. Han skal være klar til oppkjøringen for neste sesong. Colin er bitt fortalt av andre som har hatt samme skade har blitt helt bra etterpå, og håper så klart det samme gjelder for ham.

Nå trener han på styrkerommet, mens de andre gutta er på is. Også Jonas Oppøyen er ute resten av sesongen, etter at det ble besluttet at også han måtte opereres. De to unggutta skal heie frem laget sitt tiden de er ute.

– Det er gøy å se på, det er klart det er det. Har vært på alle hjemmekampene som har vært, og tenker å dra på de nærmeste bortekampene også. Iallfall om vi møter Frisk eller Lørenskog i sluttspillet. De andre ser jeg på TV. Det er spennende å se på når man ikke spiller, men det er litt irriterende at man ikke får gjort noe. Ikke vært med på isen, sier Colin.

Kaptein, Brede Frettem Csiszar, er også ute med skade. Han forteller at det vil ta et noen uker før han er klar igjen, men nøyaktig hvor mange er han usikker på. Håper dog å være tilbake til sluttspillet.

 

Share