Uncategorized

Nå er billetter til kamper i Furuset Forum ute

Fem seriekamper skal spilles i Vålerengas midlertidige hjemmearena, før sluttspillet startet. Grunnet forsinkelser med vedtak om midlertidig arena, har også start av billettsalg til kamper i Forum blitt forsinket. Endelig er salget i gang. På Ticketmaster.no har du nå muligheten til å sikre deg billetter de fem kommende hjemmekampene.

Klikk her for å komme til billettsalget

Billettsalget til kampene i Furuset Forum åpnet tirsdag 24. januar klokka 09.00. Det lønner seg å være tidlig ute med å gå til innkjøp av billetter, da Furuset Forum ikke på langt nær ikke tar like mange som Jordal Amfi gjorde.

Vålerenga starter sin nye hverdag med å møte tabelljumbo, Kongsvinger Knights lørdag klokka 16.00. Etter å ha vært inne i mindre god periode, går gutta for seier i den første kampen i Forum. Det er så jevnt på tabellen at veien ned er like kort som veien opp. Skal Vålerenga sikre seg hjemmebanefordel i sluttspillet, må de begynne å sanke poeng igjen. Det bør skje allerede nå på lørdag.
Nye Jordal Amfi skal stå klart til sesongstart i 2018. Frem til det skal Vålerenga spille sine hjemmekamper i Furuset Forum. I Forum er det lavere tilskuerkapasitet enn det var på Jordal. Det lønner seg derfor å være raskt ute med kjøpe billett, om du vil sikre deg plass. Antallet plasser er planlagt å økes til neste sesong.

 

Share