Uncategorized

Rivingen av Vålerenga hockeys hjemmebane, Jordal Amfi, starter nå, etter 65 års troskap. Nå håper laget på seier på sin nye hjemmebane, Furuset Forum.

Håper å snu tapstrenden

Til tross for at billettene til de siste kampene var utsolgt og laget ble heiet fram av et fullsatt Jordal, endte de siste fire hjemmekampene med tap. Vålerenga ønsker å snu trenden når de spiller sin første hjemmekamp på Furuset Forum den 28. januar.

Vålerengas Colin Spaberg Olsen og Vegard Aspehaug mener at det som skal til for å sikre seier er at laget tror på det de gjør og jobber hardt. De forteller også at første kamp på Furuset er som å begynne med blanke ark.

Færre tilskuerplasser

Furuset Forum er en mer moderne ishall, men er også betydelig mindre enn Jordal Amfi. Det vil derfor bli vanskeligere å få billett til kampene. Likevel håper Vålerenga at så mange som mulig vil ta turen til Furuset for å heie fram laget.

Blandede følelser om ny hall

Vålerenga har lenge ønsket seg ny ishall og gleder seg til den nye hallen skal stå klar høsten 2018. De understreker likevel at de har mange gode minner fra Jordal Amfi der de har brukt mye tid opp gjennom årene. Derfor blir det spesielt å flytte ut av gamle Jordal Amfi.

– Det er spesielt å flytte fra Jordal. For meg personlig har hallen betydd veldig mye, forteller Vegard Aspehaug.

Laget av Sofie Fraser og Mimi Ekeid

Share